Parteneri

“Only by being plugged into ideas and cultures of the world can we continue to make a difference.”

Partenerii Arkia (creatori de mobilă, lumini, elemente și materiale de finisaj, instalații, etc.) nu oferă doar soluții bazate pe produse, ci sisteme și soluții aplicate, adaptate fiecărui proiect.

Arkia este și poate fi folosit ca un instrument de lucru atât de membrii fondatori, cât și de orice arhitect sau designer partener.

Mobilier și corpuri de iluminat premium din SPANIA pentru proiecte și design interior de lux.

Gama de produse fabricate şi comercializate acoperă sectorul vopselelor lavabile de interior şi exterior, amorse, tencuieli structurate, lacuri şi lazuri, tapete şi produse decorative speciale, vopsele epoxidice pentru pardoseli, sisteme de nuanţare computerizată pentru vopsele, lacuri şi tencuieli.

Business Class Interiors este o agenție comercială care promovează în România cele mai importante branduri Made în Italy dedicate locuinței: gresie și faianță pentru arhitectură, de lux, rezidențială, pentru proiecte de înaltă arhitectură, parcher lux personalizat realizat manual, mobilier împletit pentru exterior, grădină, piscină și SPA, căzi hidromasaj inovatoare și obiecte sanitare.

Stayler este un startup românesc ce își propune să facă mai rapide serviciile de design interior, este o platformă de e-commerce pentru mobilier dedicată designerilor de interior și clienților acestora. Misiunea lor este de a înțelege și a îndruma clientul pas cu pas, de la casa viselor la realitate, prin design inteligent și original și mobilier de înaltă calitate.

Plin de istorie și pasiune, AMclassic prezintă colecții de mobilier clasic din 1962. Inspirat de stilurile de mobilier neoclasic, combină atât tehnici de artizanat antice, cât și tehnologie de ultimă oră, îmbinând eleganța și arta. O atmosferă regală reiese din crearea de piese delicate, lucrate manual și frumos sculptate. Un design unic și o paletă de culori versatilă reprezintă crearea unor ambianțe de neuitat și atemporale care pot fi găsite în cele mai luxoase case, fie cu forme pur clasice, fie ca o fuziune de diferite stiluri și decor.
Produsele AMclassic reflectă experiența artizanilor calificați și creativitatea designerilor cu experiență. Piesele lor prezintă motive florale sau naturale, gravate folosind tehnici tradiționale de sculptură. Ori de câte ori vă gândiți la regalitate, noblețe și mobilier de epocă, vă gândiți la AMclassic.

Dare Interiors inspiră crearea unor ambianțe luxoase și atemporale, evocând eleganța care vine cu spațiile sofisticate și înălțătoare. Fiecare mediu este creat într-o manieră delicată, captând confortul unui design atent, încurajând în același timp un amestec armonios de mobilier, iluminat, decor și tapiserie.
Cu o gamă versatilă de piese care se combină frumos, Dare Interiors oferă personalizare totală pentru a atinge proiecte de design interior personalizate distincte, complet integrate. Utilizarea materialelor inovatoare joacă un rol important în executarea fără cusur a proiectelor personalizate cu gust: furniruri din lemn selectate meticulos, alamă rafinată, sticlă ciocănită și texturată, tapițerie moale și catifelată și furnir decorativ din piatră garantează unicitatea și grațiunea. Fiecare piesă este rezultatul unei expertize excelente în artizanat, care vine cu aproape 60 de ani de experiență.

Tecni Nova a fost fondată de familia Muñoz Melero în 1985 în Yecla, un oraș din sud-estul Spaniei cu tradiție în fabricarea mobilierului. Antonio Muñoz, împreună cu Enriqueta Melero, și-au aplicat experiența de 30 de ani în acest sector industrial pentru a crea o nouă companie dedicată fabricării de canapele și fotolii.
Calitatea produselor, bazată pe munca artizanală, utilizarea celor mai bune materiale și personalitatea puternică a design-urilor sale au adus succesul, l-au plasat ca reper pe piața națională spaniolă. Catalogul de produse a fost extins la alte articole pentru casă, inclusiv accesorii de mobilier, iluminat și decorațiuni, care, împreună cu tapițeria, oferă o propunere completă de mobilier pentru casă.

MURANTI este un brand de mobilier care creează un echilibru între minte și inima oricărei decorațiuni interioare. Ne găsim inspirația în acele emoții. Avem două colecții: una inspirată de modul artizanal de a găsi pietre prețioase și alta inspirată de spectaculoasele tonuri de pietre prețioase, cristale și roci.
Numele mărcii noastre este, în sine, un mister la fel ca pietrele prețioase ascunse în cele mai rare locuri ale planetei noastre. Fiecare piatră este unică prin culoarea, textura și strălucirea ei deosebite, făcându-le rare și de dorit, la fel cum este marca noastră!

ALEAL creează mobilier și accesorii de lux din 1975. Colecțiile noastre au fost instalate în reședințe de prestigiu din întreaga lume și în multe proiecte comerciale și de ospitalitate exclusive.
Scopul principal al ALEAL este satisfacția clienților. În plus, suntem ghidați de angajamentul nostru durabil de excelență, eleganță și calitate în toate acțiunile noastre.

ARKIA© 2021