Parteneri

“Only by being plugged into ideas and cultures of the world can we continue to make a difference.”

Partenerii Arkia (creatori de mobilă, lumini, elemente și materiale de finisaj, instalații, etc.) nu oferă doar soluții bazate pe produse, ci sisteme și soluții aplicate, adaptate fiecărui proiect.

Arkia este și poate fi folosit ca un instrument de lucru atât de membrii fondatori, cât și de orice arhitect sau designer partener.

Mobilier și corpuri de iluminat premium din SPANIA pentru proiecte și design interior de lux.

Gama de produse fabricate şi comercializate acoperă sectorul vopselelor lavabile de interior şi exterior, amorse, tencuieli structurate, lacuri şi lazuri, tapete şi produse decorative speciale, vopsele epoxidice pentru pardoseli, sisteme de nuanţare computerizată pentru vopsele, lacuri şi tencuieli.

Business Class Interiors este o agenție comercială care promovează în România cele mai importante branduri Made în Italy dedicate locuinței: gresie și faianță pentru arhitectură, de lux, rezidențială, pentru proiecte de înaltă arhitectură, parcher lux personalizat realizat manual, mobilier împletit pentru exterior, grădină, piscină și SPA, căzi hidromasaj inovatoare și obiecte sanitare.

Stayler este un startup românesc ce își propune să facă mai rapide serviciile de design interior, este o platformă de e-commerce pentru mobilier dedicată designerilor de interior și clienților acestora. Misiunea lor este de a înțelege și a îndruma clientul pas cu pas, de la casa viselor la realitate, prin design inteligent și original și mobilier de înaltă calitate.

Plin de istorie și pasiune, AMclassic prezintă colecții de mobilier clasic din 1962. Inspirat de stilurile de mobilier neoclasic, combină atât tehnici de artizanat antice, cât și tehnologie de ultimă oră, îmbinând eleganța și arta. O atmosferă regală reiese din crearea de piese delicate, lucrate manual și frumos sculptate. Un design unic și o paletă de culori versatilă reprezintă crearea unor ambianțe de neuitat și atemporale care pot fi găsite în cele mai luxoase case, fie cu forme pur clasice, fie ca o fuziune de diferite stiluri și decor.
Produsele AMclassic reflectă experiența artizanilor calificați și creativitatea designerilor cu experiență. Piesele lor prezintă motive florale sau naturale, gravate folosind tehnici tradiționale de sculptură. Ori de câte ori vă gândiți la regalitate, noblețe și mobilier de epocă, vă gândiți la AMclassic.

Dare Interiors inspiră crearea unor ambianțe luxoase și atemporale, evocând eleganța care vine cu spațiile sofisticate și înălțătoare. Fiecare mediu este creat într-o manieră delicată, captând confortul unui design atent, încurajând în același timp un amestec armonios de mobilier, iluminat, decor și tapiserie.
Cu o gamă versatilă de piese care se combină frumos, Dare Interiors oferă personalizare totală pentru a atinge proiecte de design interior personalizate distincte, complet integrate. Utilizarea materialelor inovatoare joacă un rol important în executarea fără cusur a proiectelor personalizate cu gust: furniruri din lemn selectate meticulos, alamă rafinată, sticlă ciocănită și texturată, tapițerie moale și catifelată și furnir decorativ din piatră garantează unicitatea și grațiunea. Fiecare piesă este rezultatul unei expertize excelente în artizanat, care vine cu aproape 60 de ani de experiență.

Tecni Nova a fost fondată de familia Muñoz Melero în 1985 în Yecla, un oraș din sud-estul Spaniei cu tradiție în fabricarea mobilierului. Antonio Muñoz, împreună cu Enriqueta Melero, și-au aplicat experiența de 30 de ani în acest sector industrial pentru a crea o nouă companie dedicată fabricării de canapele și fotolii.
Calitatea produselor, bazată pe munca artizanală, utilizarea celor mai bune materiale și personalitatea puternică a design-urilor sale au adus succesul, l-au plasat ca reper pe piața națională spaniolă. Catalogul de produse a fost extins la alte articole pentru casă, inclusiv accesorii de mobilier, iluminat și decorațiuni, care, împreună cu tapițeria, oferă o propunere completă de mobilier pentru casă.

MURANTI este un brand de mobilier care creează un echilibru între minte și inima oricărei decorațiuni interioare. Ne găsim inspirația în acele emoții. Avem două colecții: una inspirată de modul artizanal de a găsi pietre prețioase și alta inspirată de spectaculoasele tonuri de pietre prețioase, cristale și roci.
Numele mărcii noastre este, în sine, un mister la fel ca pietrele prețioase ascunse în cele mai rare locuri ale planetei noastre. Fiecare piatră este unică prin culoarea, textura și strălucirea ei deosebite, făcându-le rare și de dorit, la fel cum este marca noastră!

ALEAL creează mobilier și accesorii de lux din 1975. Colecțiile noastre au fost instalate în reședințe de prestigiu din întreaga lume și în multe proiecte comerciale și de ospitalitate exclusive.
Scopul principal al ALEAL este satisfacția clienților. În plus, suntem ghidați de angajamentul nostru durabil de excelență, eleganță și calitate în toate acțiunile noastre.

Află mai multe

Ofita

De mai bine de 5 decenii Ofita este un brand spaniol de referință în proiectarea și fabricarea mobilierului de birou. Ofita este sinonim cu design și inovație, iar excelența, know-how-ul și orientarea către client sunt adevăratele forțe motrice ale activității sale.

Află mai multe

 

AM LIVING

Fondat în 1962, AM LIVING este parte din grupul AM FURNITURE și este un nume de referință la nivel global dacă vorbim de mobilă. Astăzi brandul de origine portugheză este prezent în 60 de țări și se remarcă prin mixul unic dintre manufactură, tehnologie și inovație.

Află mai multe

B.LUX

Brand exclusivist din Țara Bască, lider în producția și elaborarea obiectelor contemporane de iluminat. B.LUX se remarcă prin manufactura și designul produselor și prin colaborări creative cu designeri de top din întreaga lume.

Află mai multe

MISSANA

MISSANA este un brand din Valencia, o zonă în care aerul Mediteranean și lumina solară joacă un rol important. Maeștrii tapițeri din echipa MISSANA au peste 25 ani de experiență în spate. Mobila MISSANA este produsă manual, urmând cei trei piloni ai brandului: optimism, artizanat și culoare.

Află mai multe

Serip

Povestea brandului începe în 1961, când au apărut primele corpuri de iluminat și elemente estetice și apoi a continuat cu obiecte complexe de iluminat, inspirate din dragostea pentru natură. Astăzi, Serip este un STATEMENT al bunului gust iar piesele sale sunt de multe ori motive centrale în proiectele de design din întreaga lume.

Află mai multe

TM LEADER CONTRACT

Cunoscut pentru colaborarea cu cele mai mari lanțuri hoteliere din întreaga lume, TM LEADER CONTRACT este brandul care produce mobilier de calitate înaltă, potrivită atât pentru proiecte funcționale cât și pentru cele decorative.

Află mai multe

Viccarbe

Un brand pentru oameni care ”trăiesc în prezent și se gândesc la viitor” și cu o profundă inspirație mediteraneană, VICCARBE este o casă de mobilă contemporană cu o gamă largă de produse gândite pentru a ne face viața mai confortabilă.

Află mai multe

VONDOM

Un brand recunoscut la nivel internațional pentru mobila de exterior care iese în evidență prin detalii creative, diverse și neobișnuite. Este gândită pentru oameni dinamici, curioși și inovatori, care se bucură de tendințe, modă și care își doresc, înainte de orice, calitate.

Află mai multe

ICON WOOD

Pardoseli din lemn pentru un climat sănătos: ICONIC WOOD înseamnă armonia perfectă dintre natură, design și piese lucrate artizanal. 

EAK ADVERTISING

Folosind echipamente HP de ultimă generație, EAK Advertising execută servicii de printare pe suporturi de diferite dimensiuni: tapet, materiale textile, canvas, hârtie, folii adezive, folii neadezive, polipropilenă, folii magnetice, etc.

MURALI

Murali Store îți prezintă creativitatea dusă la nivel de artă, în domeniul decorațiunilor interioare. Transcende culorile convenționale și descoperă vopsele premium pentru interioare și exterioare de lux.

REHAU

Cu o istorie de peste 25 de ani pe piața locală, REHAU proiectează ferestre și uși la fel de moderne precum viața noastră. 

RAGNO

Înființat în 1949 la Sassuolo, brandul Ragno este unul dintre protagoniștii istorici ai creșterii și succesului industriei italiene de plăci ceramice în întreaga lume. Obiectivul RAGNO este de a oferi produse care să răspundă cel mai eficient la cerințele consumatorilor și ale profesioniștilor din design, protejând în același timp mediul.

ARKIA© 2024