Despre Noi

De peste 20 ani, spațiile pe care le transformăm educă noi valori estetice, dar și noi moduri de a gândi arhitectura și designul interior, de a transmite atitudini sănătoase când vine vorba de stil, confort și materiale folosite.

Arkia este locul unde ancorezi pentru a-ți găsi resursele și colaboratorii potriviți, parteneri gata să ducă la bun sfârșit orice provocare.

Echipa

Raluca Tăutu

To keep a calm and creative mind one needs structure and rest but also beauty.

   • arhitect, specialist în proiectare de arhitectură, coordonare interdisciplinară

   

   • antreprenor de douăzeci de ani – a fondat propria firmă de proiectare de arhitectură și coordonare interdisciplinară în domeniul construcțiilor

   

   • fondator AME STUDIO – companie ce se ocupă cu proiecte de design și consultanță în amenajări interioare și consultanță în achiziții

   

   • partener Arkia by AME STUDIO – locul unde găsești resursele și colaboratorii potriviți pentru proiectul tău

   

   • ambasador Spain in Touch – promovând astfel produse de înaltă calitate în domeniul amenajărilor

   

   • 6 luni studii în Italia în domeniul restaurării

   

Dan Bușilă

O călătorie de mii de mile începe cu un singur pas. – Lao Tzu

   • Architect cu experiență de peste 20 de ani în proiectare de arhitectură și amenajări interioare

   

   • Partener și fondator Arkia Creative Home – locul unde găsești resursele și colaboratorii potriviți pentru proiectul tău

   

   • Ambasador Caparol – consultant în culoare și tehnici decorative

   

   • Creator și coordonator a peste 50 spații comerciale naționale și internaționale

   

   

Testimonials

„Recomand serviciile Ralucăi Tăutu, fără îndoială unul dintre cei mai buni arhitecți cu care am colaborat. Creativitatea sa, îmbinată cu un remarcabil simț practic, a făcut că ideile noastre să prindă viață într-un concept unic, o poveste ce surprinde esență echipei noastre. De la concept la implementare, Raluca s-a asigurat că toate cerințele noastre sunt implementate cu succes, punând întotdeauna accent pe nevoile utilizatorului final și respectând identitatea noastră vizuală.”

Ana-Maria Năstase, SII România

„Pe întreg parcursul colaborării cu doamna arhitect Raluca Tăutu am remarcat, mai departe de experiența ei în domeniul arhitecturii, dedicația deosebită și tenacitatea de a atinge obiectivele propuse, precum și implicarea neobosită în realizarea fiecărei etape a proiectului și în respectarea termenelor de execuție.”

Raluca Trandafir

„Am avut alături de Raluca și Dan proiecte complexe – hoteluri, locuințe exclusiviste, restaurante moderne, poezie de culori și materiale, cafea, nopți nedormite uneori, dar și clienți care ne sună și după ani de zile să ne povestească ce bine se simt în spațiile create de noi.”

Andra Sandulescu, arhitect

„Raluca este o arhitectă inovativă, mai mult decât capabilă să transforme la propriu orice spațiu, fie el rezidențial sau comercial.
Despre omul Raluca Tăutu: loială, caldă, învingătoare!”

Echipa Orac Decor

„Colaborarea cu dna Raluca Tăutu s-a bazat pe încrederea că pe tot parcursul proiectului va lucra pentru îndeplinirea cerințelor noastre. Fiecare soluție propusă de dna arhitect a fost atent gândită și personalizată pentru asigurarea unui design armonios atractiv, dar și funcțional al casei (exterior și interior).”

Andreea Cora

„O echipă uimitoare centrată pe oameni și unii dintre cei mai buni profesioniști cu care am lucrat! Un amestec de experiență practică vastă în proiecte de arhitectură în diverse domenii și tone de creativitate.
Echipa onestă te îndepărtează de propriile „obsesii” care s-ar putea să nu funcționeze în interesul tău.”

Andreea Burinaru

„Cu o deosebită pregătire profesională, Raluca Tăutu mi-a câștigat întreaga încredere prin pasiunea și interesul permanent acordat fiecărui detaliu, precum și prin soluțiile creative și eficiente oferite pentru depășirea tuturor provocărilor apărute în cadrul proiectului.”

Bogdan Dimitriu

ARKIA© 2024