De peste 40 de ani, B.Lux Group au produs obiecte de iluminat care au redefinit lumea designului la nivel global.

Brandul cuprinde astăzi mărcile B.Lux și Vanlux și deține peste 200 de produse, împărțite în trei game: iluminat decorativ (deco), exterior (urban) și tehnico-decorativ (tech). Întreaga colecție a fost creată de arhitecți prestigioși și designeri de renume internațional în dezvoltarea de soluții de iluminat.

Grupul B.Lux produce obiecte de iluminat pentru locuință, alături de echipamente pentru proiecte și instalații. Sunt conștienți că iluminatul este un element esențial al arhitecturii, motiv pentru care se străduie să creăm soluții de iluminat care să poată fi integrate în tot felul de proiecte de arhitectură. În multe cazuri, acestea sunt obiecte personalizate. În calitate de producători de soluții la comandă, au colaborat cu arhitecți de top din scena națională și internațională, precum Frank O. Gehry și Francisco Mangado, care le-au îmbogățit experiențele în lumea iluminatului.

Pasiunea B.lux pentru fabricarea de iluminat decorativ, arhitectural și de exterior este artizanală prin definiție. Fiecare lampă este realizată de o persoană, pentru o persoană, asigurându-se că atingerea umană face parte din fiecare pas al procesului, de la concept până la livrare.

B.lux se concentrează pe satisfacerea nevoilor utilizatorilor, fac eforturi să stimuleze inovația și să îmbunătățească calitatea vieții clienților lor. Parteneriatele B.lux cu designeri de renume internațional, precum Werner Aisslinger și Jorge Pensi, au fost un ingredient cheie pentru creșterea mărcii la nivelul la care este astăzi. Lămpile B.lux sunt acum comercializate în peste 65 de țări, ajutându-le să răspundă nevoilor unei piețe globale.

Localizat în nordul Spaniei, în Țara Bascilor, B.Lux a dobândit în timp un statut de lider mondial în producția de lămpi și obiecte de iluminat cu design contemporan și de înaltă calitate.

Conștienți că datorează tot ce au obținut până acum mediului înconjurător, compania își asumă cele mai înalte standarde de producție și management al deșeurilor. 90% din materia brută este de origine locală iar lemnul folosit este de origine controlată (din păduri care îndeplinesc criteriile de sustenabilitate). Cu o creștere lentă dar constantă, cu măsuri bine definite, cu responsabilitatea zilei de astăzi dar și cu gândul la viitor, B.Lux este astăzi prezent în 65 țări ale lumii de pe 5 continente.

ARKIA© 2024