TM Leader Contract este un brand spaniol de mobilier pentru industria ospitalității, cea de birouri și cea de contract.

Flexibilitate tehnică și productivă

Controlul întregului proces de producție permite TM Leader Contract să fie flexibili și să se adapteze circumstanțelor și nevoilor pe care le cere fiecare proiect. Pentru aceasta, toate departamentele lucrează împreună formând un efort colectiv în direcția propusă.

Întreaga echipă TM lucrează cu pasiune, iar produsele sale poartă câte o bucată din fiecare dintre oamenii implicați, pentru că le proiectează și le produc cu gândul la oameni.

Produsele trec prin controale de înaltă calitate și fiecare departament revizuiește fiecare detaliu pentru a se asigura că fiecare model îndeplinește designul și calitatea cerute de proiectele funcționale și decorative pentru care este destinat.

Cultură

Designerii TM sunt dedicați trup și suflet pentru a descoperi noi forme și a reproiecta produse, cu stil, funcționalitate și versatilitate. Utilizarea materialelor nobile și controlul întregului proces de producție ne permit să menținem standarde de calitate ridicate.

Cercetarea de noi materiale, elemente și soluții îi ajută să dezvolte cea mai avansată tehnologie din sector.

TM Leader Contract este o companie integrată pe verticală care proiectează, produce și distribuie mobilier liber pentru sectorul ospitalității, al birourilor și de contract. Sunt  specializati în scaune, fotolii, șezlonguri, scaune decorative, taburete, mese, canapele și canapele extensibile.

Sunt localizați în orașul de mobilă Yecla, Spania. Fabrica TM, cu o suprafață de 20.000 m2, poate produce zilnic 1000 de scaune și peste 120 de piese tapițate pe zi. A fi integrat pe verticală înseamnă că ei controlează lanțul de aprovizionare și colaborează cu clienții lor de îndeaproape de-a lungul procesului de creare, producere, livrare și instalare.

Sunt în afaceri de peste 30 de ani, cunosc avantajele și dezavantajele fabricării de mobilier și sunt mândri să afirme că produsele lor sunt fabricate în Spania. Au propria flotă de 7 camioane care deservesc Europa și care circulă în diverse țări pentru a livra clienților.

Sunt la o oră distanță de portul Valencia și la 5 ore distanță de portul Barcelona unde deservesc clientela. Printre clienții lor celebri sunt: Scandic, Iberostar, Sol Melia, Radisson, Catalonia Hotels, Holiday Inn, AC Hotels etc.

La TM Group pe primul loc este grijă pentru mediu. Certificarile sale ISO pentru eco-design, eco-producție și eco-management îi deosebesc de alții. Aprovizionarea cu materiale de producție are loc în mod responsabil.

Design plin de suflet care aduce echilibru spațiilor

Designul și stilul, materialele de calitate și un proces complet de fabricație cu peste 40 de ani de experiență, acestea sunt ingredientele care fac produsele TM extraordinare. Munca în echipă, valoarea umană ridicată, responsabilitatea socială și pasiunea pentru ceea ce fac sunt ceea ce determină TM Leader Contract să avanseze în fiecare an și să își atingă constant obiectivele de afaceri.

ARKIA© 2024