Vondom este un brand spaniol, lider în proiectarea, fabricarea și comercializarea mobilierului de interior și de exterior, conceput pentru oameni dinamici, care se bucură de tendințe și își doresc cea mai bună calitate în tot ceea ce îi înconjoară.

Concept

Cheia succesului brandului o reprezintă cultura pentru design. Astfel, piesele de mobilier Vondom reușesc să transforme orice spațiu într-un ambient glamour.

Totodată, pentru a dezvolta o tehnologie de înaltă precizie și pentru a crea materiale mai durabile în cadrul companiei, cercetarea și inovarea sunt prioritare.

Cu showroom-uri în New York, Los Angeles, Miami și Shanghai, colecțiile brandului pot fi găsite în peste 120 de țări din lume iar designerii brandului sunt ambasadorii spiritului Vondom: Fabio Novembre, Stefano Giovannoni, Eugeni Quitllet, Ora Ito, Ross Lovegrove, Karim Rahid, Javier Mariscal și multe alte nume celebre.

Diferențiere

Filozofia brandului e bazată pe crearea de piese unice, exclusive și atemporale, folosind materiale durabile, reciclate și reciclabile, susținând totodată un angajament ferm față de inovație și viitor. Respectul pentru mediu este în ADN-ul brandului Vondom, care transformă deșeurile aruncate din plastic în produse reciclabile, menținând în același timp standarde înalte de calitate, exclusivitate și design.

Colecții

Designeri și arhitecți renumiți din întreaga lume creează colecții care conferă spațiilor o nouă dimensiune, transformând fiecare piesă de mobilier într-un mod de exprimare exclusiv marca Vondom.

Colecția Tulum reprezintă echilibrul perfect între materiale naturale și o tehnologie înaltă, care se îmbină într-o armonie elegantă și modernă ce nu trece neobservată. Colecția se remarcă prin detaliile din lemn de tec indonezian, un material natural de exterior, rezistent la toate condițiile meteorologice, chiar și la cele mai extreme.

Manta este o colecție versatilă de scaune pentru exterior și interior, care se adaptează perfect oricărui spațiu, fie că e vorba de o casă, birou sau spațiu public. Baza poate fi personalizată datorită unei game de materiale, cum ar fi lemnul sau metalul, și în plus, pot fi adăugate roți sau o funcție de pivotare.

Colecția Vineyard este o colecție de mobilier de exterior din lemn și aluminiu, într-un stil rustic. Fiecare dintre piesele colecției dispune de module mari și ergonomice, care au roți industriale pentru a facilita mișcarea, generând un set versatil și ușor combinabil.

Câștigătoare a numeroase premii internaționale, colecția Ibiza propune un mobilier eco-smart.  Observând obiectele din plastic aduse de mare, designerii au creat o colecție unică de mobilier realizată din plasticul reciclat de pe insula Ibiza.

Colecția Voxel se caracterizează prin formele sale geometrice și fațetate care pot lua forma unui scaun, unui fotoliu, unui șezlong ori a unui scaun de bar.

Colecția Adan oferă piese de arhitectură multifuncționale, jardinierele de exemplu, putând fi utilizate și ca scaune, ghivece de flori ori mese auxiliare. Sunt obiecte cu formă fațetată, ca cea a unui diamant, care se potrivesc cu orice stil și sunt realizate din materiale care permit utilizarea atât în exterior, cât și în interior.

Colecția Pixel este formată din trei module independente care permit crearea unui număr infinit de forme; de la canapele liniare sau șezlonguri, la colțaruri și chiar a unui pat. Caracteristica principală este dată de înălțimea redusă a scaunului, concepută special pentru a face legătura cu zonele de relaxare. Versatilitatea este sporită prin tapițerie, disponibilă într-o varietate de țesături și finisaje care pot fi combinate între ele.

Esența colecției Africa se reflectă în formele sale simple și naturale, un design creat pentru a fi aproape de „tribul” tău de prieteni. Un design atemporal care îți permite să te joci cu combinația de țesături și finisaje noi, care se remarcă prin varietatea cromatică.

Colecția Vela este un sistem modular cu o geometrie prismatică elementară, care își bazează unicitatea pe echilibrul proporțiilor sale. Elementele pot fi combinate între ele pentru a putea coexista în orice spatiu, iar atunci când sunt iluminate se transformă în arhitecturi luminoase. Este un material 100% reciclabil care rezistă la condiții meteorologice extreme (de la -60ºC la 80ºC), precum și la razele UVI.

Covoarele de exterior din plastic reciclat au încorporat tratament UV, rezistă la apă și temperaturi ridicate și sunt, de asemenea, ușor de curățat și întreținut; peste 130 de sticle de plastic sunt folosite pentru fiecare metru pătrat de covor.

ARKIA© 2024