De mai bine de 5 decenii Ofita este un brand spaniol de referință în proiectarea și fabricarea mobilierului de birou. Ofita este sinonim cu design și inovație, iar excelența, know-how-ul și orientarea către client sunt adevăratele forțe motrice ale activității sale.

Concept

Inovația se află în centrul viziunii companiei: să fie organizația care oferă cele mai bune soluții inovatoare în optimizarea locului de muncă. Ofita își adaptează produsele la nevoile funcționale și estetice ale fiecărui client și la soluțiile concepute de arhitect.

Fabrica de producție se află în orasul Vitoria (Spania), măsoară 50 000m2 și are o capacitate de producție de 30 000 de echipamente de birou anual. Ofita integrează o echipă mare de specialisti pentru a acoperi cât mai bine toate domeniile unui proiect – arhitecți, designeri de interior, ingineri, consultanți, planificatori și personal din logistică.

Diferențiere

Ofita este o companie globală axată pe crearea de soluții inovatoare pentru spațiul de lucru. Unul dintre principalii diferențiatori este personalizarea – adaptează produsele la nevoile clientului și la designul imaginat de architect.

De ce un mobilier personalizat? Pentru că fiecare companie este diferită, cu valori unice și, prin urmare, necesită și spații de lucru unice. Ofita dispune de o rețea consolidată de distribuitori pe cele 5 continente, fapt care permite implementarea proiectelor la nivel global. Totodată ajută companiile să-și îmbunătățească productivitatea, iar personalul lor să performeze cât mai bine, datorită locurilor de muncă motivante.

Produsele Ofita sunt eco-proiectate de mulți ani. Aceasta înseamnă că este necesară identificarea, chiar în momentul proiectării unui produs, a tuturor impacturilor asupra mediului, susceptibile să apară în fiecare dintre fazele ciclului său de viață, pentru a încerca să le minimizeze, fără a afecta calitatea și funcționalitatea acestuia.

Piese cheie

În proiectarea birourilor Ofita predomină patru principii: estetică, confort, operabilitate și conectivitate.

Scaune de birou

Un scaun ergonomic este esențial pentru a garanta sănătatea posturală a unei întregi echipe de lucru. Ofita propune scaune de birou, scaune directoriale, scaune pentru săli de ședințe, săli de așteptare ori întâlniri informale. Acestea sunt echipate cu ajustările necesare pentru a garanta un confort maxim pentru utilizator (cum ar fi un sistem automat de cântărire pentru a se adapta la greutatea utilizatorului).

Mese de birou

Designul inovator al meselor de birou Ofita oferă un aspect simplu, în acord cu tendințele actuale de design, permițând totodată integrarea și gestionarea cablurilor, pentru o conectivitate perfectă.

Panouri separatoare de birou

Panourile, ecranele de separare și pereții despărțitori de birou generează zone de lucru individuale într-un spațiu deschis, pentru a încuraja concentrarea și pentru a evita interferența zgomotului.

Panourile despărțitoare de birou Ofita permit personalizarea în ceea ce privește dimensiunile, nevoile de vizibilitate (se poate alege între opac și transparent), tapițeria și culorile, astfel încât separarea zonelor de lucru să potrivească perfect cu identitatea corporativă a fiecărei companii. Unele dintre modelele Ofita, precum modelul Flip, sunt modulare și, prin urmare, se adaptează oricărui spațiu.

Dulapuri

Dulapurile și fișetele Ofita sunt elegante, minimaliste, cu linii simple, din diferite materiale, care satisfac nevoile de depozitare a documentelor, a echipamentelor de birou sau a oricărui alt obiect. De asemenea, există și variante de arhivare și dulapuri cu încuietori de siguranță.

Mobilier de birou pentru lucrul de acasă

Lucrul de acasă poate fi la fel de ușor ca la birou cu ajutorul mobilierul potrivit. În acest sens Ofita pune la dispoziție o gamă diversificată de scaune și mese de birou, ergonomice și cu design atractiv, adaptate spațiului de lucru de acasă.

ARKIA© 2024