AMclassic este un brand al companiei AM Furniture Group, fondată în 1962, o referință consacrată în sectorul mobilei la nivel mondial. AM Furniture Group dezvoltă și produce mobilier combinând expertiza în lucrul manual cu tehnologia modernă și inovația. Prezența sa în peste 60 de țări este o mărturie a calității și a know-how-ului companiei.

Povestea

AM Furniture Group a luat naștere atunci când pasiunea și îndemânarea unui bărbat portughez, pe nume Armando Ferreira da Silva, au dus la crearea unei mici companii la periferia orașului Porto, unde el și soția sa au început să producă mobilier din lemn realizat manual, cu tehnici tradiționale. Ulterior, fiii lor au preluat moștenirea și totodată conducerea afacerii, extinzându-i producția, investind în tehnologie modernă și exportând în întreaga lume.

Concept

AMclassic înseamnă experiență, creativitate, piese unice și măiestrie.

Inspirat de stilurile de mobilier neoclasic, AMclassic combină atât tehnicile străvechi de artizanat, cât și cea mai recentă tehnologie, îmbinând deopotrivă eleganța și arta.

Cu o unitate de producție de 15 000 m2  (fabrică și showroom) și cu 140 angajați, fiecare piesă de mobilier creată la AMclassic este gândită cu atenție în funcție de nevoile fiecărui client și realizată impecabil, demonstrând măiestria și cunoștințele echipei.

AMclassic este o prezență constantă la târgurile internaționale de mobilă, încă din 2004.

Diferențiere

Produsele AMclassic reflectă experiența artizanilor pricepuți și creativitatea designerilor experimentați. Piesele înfățișează motive florale sau naturale, gravate, folosind tehnici tradiționale de sculptură. Sunt delicate, elegante și eclectice, afișând o influență neoclasică prin linii curbe și siluete distincte. Astfel, o atmosferă regală reiese din crearea unor piese delicate, lucrate manual și frumos sculptate.

Design-ul unic și paleta de culori versatilă crează ambianțe de neuitat și atemporale care pot fi găsite în cele mai luxoase locuințe, fie cu forme pur clasice, fie ca o fuziune a diferitelor stiluri de decor.

Ancorată în valori care promovează sustenabilitatea și grija mediului, compania AMclassic își folosește resursele într-un mod responsabil și ecologic.

Cheia către succes o reprezintă standardele de înaltă calitate și termenele de livrare eficiente, precum și consultanța și suportul tehnic furnizate clienților.

Colecția AMclassic

Colecția AMclassic înseamnă diversitate, dăruire și o gamă variată de produse, ideale pentru cele mai solicitante proiecte și case de lux. De la canapele, mese pentru living, mobilă pentru baie și până la oglinzi, suport pentru TV și lămpi, colecția clasică înglobează frumusețea și delicatețea designului tradițional.

Nu în ultimul rând, folosind tehnici tradiționale, finisajele AMclassic evidențiază atributele naturale ale lemnului, adăugând în același timp o notă de istorie fiecărei piese.

ARKIA© 2024