Calitatea produselor, bazată pe lucrul artizanal, utilizarea celor mai bune materiale și personalitatea puternică a design-urilor au plasat brandul Tecni Nova ca referință pe piața națională spaniolă.

Istoria brandului Tecni Nova

A fost fondat de familia Muñoz-Melero în 1985 în Yecla, un oraș din sud-estul Spaniei, cu tradiție în fabricarea mobilei. Antonio Muñoz împreună cu Enriqueta Melero au aplicat cei 30 de ani experiență în acest sector industrial pentru a crea o nouă companie dedicată producției de canapele și fotolii.

În următorii ani catalogul de produse a fost extins cu alte elemente pentru locuință, inclusiv mobilier, accesorii de iluminat și decor, care, împreună cu tapițeria, oferă o propunere completă de amenajare a căminului.

Din 1990, familia Muñoz a înțeles nevoia de a explora piețele internaționale, iar Juan Carlos Muñoz a fost responsabilul cu îndeplinirea acestei sarcini, ajungând astăzi cu reprezentanțe Tecni Nova în peste 40 de țări. În 2010, Juan Carlos Muñoz, a doua generație a familiei, a devenit CEO Tecni Nova, iar în 2012 fratele său, Miguel Angel Muñoz, și-a adăugat experiența ca arhitect în Departamentul de artă al companiei.

În prezent, producția Tecni Nova este centralizată la fabrica sa din Yecla, ocupând o suprafață de 15.000 m2 și 2.000 m2 pentru showroom-ul său principal.

La Tecni Nova excelența muncii se bazează pe conceptele de calitate și exclusivitate.

Pentru aceasta, pe parcursul procesului de proiectare sunt dezvoltate produse cu o identitate diferențiată, diferențiate ca și concepte și în continuă reînnoire. Cei mai buni producători de țesături din lume contribuie cu expertiza lor la tapițeria Tecni Nova, așa cum se întâmplă și cu restul furnizorilor de materiale și finisaje, într-un proces strict de selecție.

Ritmul de fabricație este marcat de fabricarea hand-made, piesă cu piesă, cu know-how-ul artizanilor, cu dragostea lor pentru detalii, cu personalizarea și controlul calității fiecărei piese de mobilier fabricat. Tecni Nova creează o atmosferă completă pentru proiectul de decorare, punând la dispoziția designerilor de interior și a arhitecților un catalog cu peste 800 de articole pentru întreaga locuință. Lumea mobilierului Tecni Nova este construită printr-o combinație de măiestrie tradițională, modă, confort, lux, rafinament și exclusivitate.

Colecțiile Tecni Nova

Tecni Nova prezintă în fiecare an produse noi care includ scaune, fotolii, mese, paturi și accesorii. Oferta sa se învârte întotdeauna în jurul calității și luxului materialelor.

Colecția Marais este noua interpretare a mobilierului pentru casă. Această colecție merge un pas mai departe în ceea ce privește stilul și concepția produsului. Este o colecție contemporană, cu o notă de design și know-how, care se evidențiază mult în peisaj. Pentru această colecție, Tecni Nova a colaborat cu Studioul Santiago Sevillano, care a proiectat colecțiile de canapele Pascal și Cosmos, principalii protagoniști ai acestei ediții.

O propunere recentă este și colecția Fortune II, cea mai contemporană ediție, o evoluție a colecției Fortune, unde canapelele au fost prezentate în decoruri mai clasice.

Colecția Countryside prezintă o selecție și o prezentare foarte specială a produselor plasate în vibe mediteranean, cu accent pe texturi speciale.

Iar colecția Outdoor este spațiul în care poți găsi idei pentru mobilierul de exterior, unde lemnul iroko și culorile pale sunt în centrul atenției.

Toate modelele Tecni Nova pot fi comandate în curând în spațiul Arkia Creative Home.

ARKIA© 2024