În luna decembrie, odată cu aglomerația din magazine și din trafic, întrebarea de pe buzele tuturor este: ce cadouri iau? Cu ce îi surprind anul acesta pe prieteni, rude, soț/soție, colegi și clienți?

Recomandarea noastră este să ieșim din cercul vicios al cadourilor tipice și să dăruim obiecte decorative sau funcționale pentru casă, din materiale calitative, de la producători cu renume, apreciați în țară și înafară.

Așadar, iată 5 idei de cadouri de casă pentru Crăciun:

1. Globuri pictate by Vitrina Cristinei

Poți dărui obiecte pictate manual cum sunt globurile de la Vitrina Cristinei, cu diverse modele delicate, unice și împachetate frumos pentru cadou. Fiecare glob spune o poveste.

2. DECASA set de șervete de masă

Dacă vrei să faci un cadou festiv pentru masa de Sărbători, noi recomandăm setul cadou de la DECASA.

Acesta conține șervete fine din bumbac și catifea într-o cutie delicată, un dar inspirat pentru orice familie.

3. Bradul Minimalist by Vondom

Bradul Minimalist VONDOM, o idee superbă de cadou pentru cineva care nu este un amator al bradului clasic cu jucării.

Poate fi un cadou de casă nouă sau un cadou corporate iar bradul VONDOM este disponibil pe 4 dimensiuni diferite și o gamă largă de culori pentru toate gusturile. Este produs din policarbonat și include iluminare LED, așadar poate fi folosit atât afară cât și în interior.

4. Aranjament by Majadore

Majadore este flower designer-ul cu cele mai creative aranjamente de Crăciun, de la brăduți reinventați la ghirlande sau coronițe cu kit de DIY pentru ca s-o ornezi tu după gustul tău.

Preferatul nostru este Aranjamentul pe Lumânare, un mix de texturi și elemente colorate, deasupra unei lumânări parfumate de portocale.

5. Veioza de poveste by Serip

Dacă destinatarul cadoului are mai degrabă un stil clasic și rafinat, recomandăm drept cadou o veioză de poveste de la Serip, care îmbină sticla fină cu o structură de bronz care ne duce cu gândul la copaci, la natură și ne face să evadăm mental din cotidian.

De asemenea, este o piesă care creează o atmosferă specială în acel colț din casă în care vrem să ne relaxăm seara, cu o carte bună sau un pahar de vin. 

ARKIA© 2024